ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ όπου οι ισχυροί του πλούτου και της εξουσίας κρύβονται πίσω από μια πλαστή δημοκρατία για να διασφαλίζουν και επεκτείνουν την κυριαρχία τους στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία, παρουσιάζουν μια ψευδεπίγραφη εικόνα συναίνεσης με ελεγχόμενα εργατικά συνδικαλιστικά όργανα (ΓΣΕΕ- ΠΑΜΕ) και δήθεν ανεξάρτητους δημοκρατικούς θεσμούς (δικαιοσύνη – αστυνομία), στρώνουν το δρόμο του ολοκληρωτισμού με φασιστικά – ρατσιστικά ιδεολογήματα που στοχεύουν στον κοινωνικό αυτοματισμό, με αρωγούς τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και παρακρατικούς νεοναζί μαχαιροβγάλτες, σκοταδιστές μητροπολίτες και άλλους χριστιανοταλιμπαν μισάνθρωπους.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΣΤΙΕΣ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ με το στήσιμο κοινωνικών – πολιτικών δομών (στέκια – καταλήψεις – αυτοοργανωμένες συνελεύσεις) στην κατεύθυνση της επανοικειοποίησης της κοινωνικής ζωής και της συλλογικότητας ενάντια στον ατομικισμό που προωθεί η εξουσία, για τη χειραφέτηση από τα πλαστά ιδεολογήματα του μίσους, της υποταγής, της απάθειας και του χαφιεδισμού που θέλουν να επιβάλουν οι κυρίαρχοι μέσα από τη συλλογική μνήμη της ιστορικής πείρας και την άμεση δράση.
ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ως βασικές αξίες του κόσμου της ελευθερίας που κυοφορείται στα οδοφράγματα της κοινωνικής και ταξικής αντίστασης που ορθώνονται σε όλο τον πλανήτη για την ανάδυση του νέου επαναστατικού εγχειρήματος.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. Η νεοφασιστική κυβέρνηση Μητσοτάκη με το χτύπημα στους αυτοοργανωμένους χώρους, τον κόσμο του αγώνα και τις καταλήψεις δεν κάνει τίποτε άλλο από το να ευθυγραμμίζεται με τις επιταγές των πλανητικών αφεντικών. Του παγκοσμιοποιημένου κεφαλαιοκρατικού συστήματος εκμετάλλευσης που θέλει να φιμώσει τις κοινωνίες και να τους στερήσει κάθε περιθώριο ακηδεμόνευτης και ανεξάρτητης αντίστασης απέναντι στη νεοφιλελεύθερη επιθετικότητα που δημιουργεί πολέμους, φτώχεια και εξαθλίωση, λεηλασία της φύσης και της κοινωνίας. Επιβάλλοντας τον νέου τύπου φασισμό των πολυεθνικών, με σκοπό την εξουσία και το κέρδος, οδηγούν στην καθολική καταστροφή της ανθρωπότητας και του ίδιου του πλανήτη.
ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ υπερασπιζόμαστε τα κεκτημένα του κοινωνικού αγώνα με όλα τα μέσα και στοχεύουμε στην όξυνση του κοινωνικού και ταξικού πολέμου ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ. 

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ PALMARES (ΛΑΡΙΣΑ), UTOPIA A.D (ΚΟΜΟΤΗΝΗ), ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ, ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ (ΓΙΑΝΝΕΝΑ), GARE, ROSA DE FOC, ΣΠ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ 15 &17, ΖΑΪΜΗ 11, ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΣΟΕΕ, ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΑΠΑΡΤΜΑΝ, ΜΑΤΡΟΖΟΥ 45, ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ 21, ΑΡΒΑΛΗ 3 (ΑΘΗΝΑ)
 
ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ
                                                                                                             ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ 87.7 FM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *