Ανακοίνωση και συγκέντρωση για την ένοπλη επίθεση που δέχτηκε η κατάληψη Apertus

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για την ένοπλη επίθεση στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο κατάληψη Apertus από το φασίστα Δημήτρη Σαραντόπουλο

Μπορείς στις 11.30 το βράδυ να διασχίζεις ανενόχλητος μικρό τμήμα της Εθνικής Οδού στο Αγρίνιο στο ύψος του Αγίου Δημητρίου με κοντόκανη καραμπίνα στον ώμο και τσεκούρι στο χέρι; Κι όμως αν σε λένε Δημήτρη Σαραντόπουλο μπορείς!

Το συγκεκριμένο σκουπίδι το βράδυ της 21ης Μάη την ώρα που στο χώρο της κατάληψης Αpertus πραγματοποιούταν συναυλία, έφυγε από το σπίτι του σαν Ράμπο οπλισμένος με κοντόκανη καραμπίνα και προκάλεσε δολιοφθορά εξωτερικά του χώρου, κόβοντας με τσεκούρι καλώδιο ηλεκτροδότησης.

Την ημέρα που οι χριστιανοί γιορτάζουν τους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη ο Δ. Σ. προέβη σε αυτή τη «χριστιανική πράξη αγάπης», ενώ το ίδιο πρωί ως δεξί χέρι του γνωστού πάτερ Καντάνη θυμιάτιζε τους πιστούς στο ναό του Αγίου Δημητρίου κάνοντας το χόμπυ του ως Νέος Χριστιανός .

Ο πάτερ Καντάνης, ο οποίος ευλόγησε κατά το παρελθόν τα γραφεία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, μπορεί να καμαρώνει τώρα που κάποιο από τα τέκνα του, παίζοντας από μικρό στις εγκαταστάσεις paintball που έχει δημιουργήσει στο οικόπεδο του Ναού, άφησε τα παιχνίδια κι έπιασε τα πραγματικά όπλα.

Λίγα λόγια ακόμη για το Δημήτρη Σαραντόπουλο, εκτός από τη δράση του ως Νέος Χριστιανός: Πρώην ιδιοκτήτης σχολής πολεμικών τεχνών με ειδική έκπτωση 15% για τα σώματα ασφαλείας, πρωταθλητής με διακρίσεις και νυν δάσκαλος σε γυμναστήριο του Αγρινίου. Ελληνόψυχος, μπροστάρης της συγκέντρωσης των λεωφορείων για τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Δεν γνωρίζουμε αν είχε τις πλάτες άλλων για να προχωρήσει σε αυτή τη μαφιόζικη ενέργεια. Το μόνο που ξέρουμε με σιγουριά είναι ότι πρόκειται για ημιπαράφρων δημόσιο κίνδυνο αφού επιτέθηκε οπλισμένος σε πολιτικό χώρο γεμάτο εκείνη τη στιγμή από νεολαία (φυσικά η συναυλία με φιλοξενούμενους από εξωτερικό και εσωτερικό διακόπηκε μόλις για 10 λεπτά και συνεχίστηκε κανονικά για τις επόμενες ώρες).

Αναλογιζόμενοι με ψυχραιμία τι θα μπορούσε να έχει συμβεί αν γινόταν εγκαίρως αντιληπτός τη στιγμή της δολιοφθοράς, ενημερώνουμε την κοινωνία και τη θέτουμε προ των ευθυνών της. 

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ

ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ

Πλατεία Δημάδη

ΤΡΙΤΗ 29/5, ώρα 19:00

Κατάληψη Apertus

Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αγρινίου

Συντρόφισσες, σύντροφοι

Αλληλέγγυες, αλληλέγγυοι

Από την ιστοσελίδα της κατάληψης Apertus 
και του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *