Αλληλεγγύη στον Ν. Μαζιώτη (κείμενο από το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι)

Μετά από 36 μέρες απεργία πείνας και αφού κέρδισε να σπάσει το καθεστώς απομόνωσης που του έχει επιβληθεί, ο Νίκος Μαζιώτης μεταφέρεται στην πτέρυγα Ε΄των φυλακών κορυδαλλού. Εκεί, στης 21-12-2017, δέχεται τη θρασύδειλη επίθεση ομάδας κρατουμένων. Ότι δεν μπόρεσε να καταφέρει το κράτος, την φυσική και πολιτική εξόντωση του Μαζιώτη, το επιχειρεί τώρα το παρακράτος.

Το προσπάθησαν και κατά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα (Μέλος του Ε.Α.) όταν απήγαγαν το γιό τους ως αντίποινα για την επιλογή τους στον ένοπλο αγώνα, θέλοντας έτσι να τσακίσουν το ηθικό των αγωνιστών.

Η συνέπεια και ο ανυποχώρητος αγώνας είναι τα χαρακτηριστικά αυτά που διέπουν το Νίκο Μαζιώτη (Μέλος του Ε.Α.) και γι αυτό βρίσκεται στο στόχαστρο κράτους και παρακράτους. Ξέρουν πολύ καλά, όπως έχει αποδείξει σε όλα τα χρόνια της δράσης του, ότι αποτελεί απειλή για το σύστημα σε όλα τα μέτωπα του κοινωνικού και ταξικού αγώνα. Και αυτό δεν μπορούν να το ανεχτούν.

Η επίθεση αυτή δεν έχει τα χαρακτηριστικά ενός ¨τσαμπουκά¨ μέσα στη φυλακή. Έχει καθαρά πολιτικά χαρακτηριστικά και μόνο ως τέτοια μπορεί να γίνει αντιληπτή.

Ο λόγος και η πράξη των αναρχικών μέσα και έξω από τις φυλακές ούτε διαπραγματεύεται, ούτε παζαρεύεται. Απέναντι στη βία κράτους παρακράτους στεκόμαστε αλληλέγγυοι -(ες) στο Νίκο Μαζιώτη και την αξιοπρεπή στάση του.

ΚΑΘΕ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΗΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Από την ιστοσελίδα του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *