Eνημέρωση από πορεία 17 Νοέμβρη

Την Παρασκευή 17 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Δημάδη και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης (καλεσμένη από κατάληψη Αpertus και Ανταρσυα). Η πορεία αριθμούσε 90–100 άτομα, (αναρχικούς, αντιεξουσιαστές, αντιφασίστες και μέλη της Ανταρσύα).

Παρά τη μικρή σχετικά συμμετοχή η πορεία είχε δυνατό παλμό και ακούστηκαν αντικρατικά, αντιφασιστικά συνθήματα καθώς επίσης και συνθήματα εναντίον των δυνάμεων καταστολής και αλληλεγγύης στους αγώνες των κρατουμένων. Άξιο αναφοράς η συμμετοχή των μαθητών που επέλεξαν να δώσουν δυναμικό παρόν την ίδια ώρα που συνομήλικοί τους και μη βρέθηκαν με κριτική πάντα διάθεση σε πιο ασφαλή μέρη. Επίσης σύντροφοι από το ΑΣΑ κρατούσαν πανό αλληλεγγύης στην Π. Ρούπα και το Ν. Μαζιώτη (το οποίο στην συνέχεια αναρτήθηκε στην πλατεία Δημάδη). Μετά το τέλος της πορείας ένα κομμάτι της άγριας νεολαίας έστειλε λίγο μίσος σε κράτος και κεφάλαιο. Αργότερα τη νύχτα τα σκυλιά των αφεντικών παίρνοντας θάρρος από την ωμή βία των συναδέλφων τους στην Αθήνα έδειξαν ιδιαίτερη κινητικότητα.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους συντρόφους που χτυπήθηκαν και συνελήφθησαν από τους μπάτσους μετά το τέλος της πορείας της 17 Νοέμβρη και κατά τη διάρκεια των βραδινών συγκρούσεων στα Εξάρχεια.

ΕΝΑΝΤΙΑ στο Νέο Σωφρονιστικό Κώδικα

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους αγώνες των κρατουμένων

ΥΓ: Όπως συμβαίνει συνήθως, γνωστό τοπικό ρουφιανοσάιτ, ήταν ”ουρά” των μπάτσων και των αφεντικών τους.

πηγή: indymedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *