Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου (από Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι)

 

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

Την Παρασκευή 6 Οκτώβρη 2017 εκδικάζεται στα δικαστήρια Αγρινίου η υπόθεση του αναρχικού Κ.Σ. με την κατηγορία της συμμετοχής στα επεισόδια της 13-12-2012 στην πόλη του Αγρινίου.

Τα επεισόδια αφορούσαν επιθέσεις σε τράπεζες, ενεχυροδανειστήρια και τα γραφεία του ΛΑΟΣ –μια μέρα μετά την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος και της βίαιης καταστολής του κόσμου που διαδήλωνε σε όλες τις μεγάλες πόλεις πολλοί αντέδρασαν αυτόματα απέναντι στον ολοκληρωτισμό κράτους κεφαλαίου.

Η τακτική των ¨συνήθως υπόπτων¨ από την πλευρά της καταστολής σε όσους δεν συνδιαλέγονται και δεν προσκυνούν και η κατασκευή βιομηχανίας διώξεων σε αγωνιστές, έχει στόχο τόσο την εξουδετέρωση των πιο προωθημένων κομματιών του αγώνα αλλά και την τρομοκράτηση όλης της κοινωνίας στη σκέψη της αμφισβήτησης της εξουσίας. 

Η απάντηση του κόσμου που αγωνίζεται για αξιοπρέπεια και ελευθερία, ανεξαρτήτως κόστους, δίνεται κάθε φορά που όλος αυτός ο κόσμος συνεχίζει τις διαδρομές αγώνα σε όλα τα μέτωπα του κοινωνικού και ταξικού πολέμου που έχουν κηρύξει αφεντικά και εξουσία απέναντι στην κοινωνία.


ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: 6 Οκτώβρη 2017 / 9:00 πμ

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 

Από την ιστοσελίδα του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *