Συγκέντρωση αλληλεγγύης για Ηριάννα Β.Λ και Τ. Θεοφίλου στο Αγρίνιο (από Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι)

Το κράτος εκδικείται τους αγωνιστές μέσω του θεσμού της δικαιοσύνης. Χωρίς στοιχεία επιβάλλει εξοντωτικές ποινές, προσπαθώντας να εξουδετερώσει τη μαχητικότητα των πιο προωθημένων κομματιών της κοινωνίας. Ορίζει ένα άτυπο ιδιώνυμο για τον αναρχικό χώρο αλλά και όσους έχουν κοντινές ή συγγενικές σχέσεις με ανθρώπους που συμμετέχουν στο χώρο.

Κατ΄ εντολή του κεφαλαίου, ντόπιου και διεθνούς, προετοιμάζουν τις καλύτερες συνθήκες για τα νέα διαστροφικά τους σχέδια. Η τροποποίηση του 187 και 187 Α που προτείνεται για συζήτηση στη βουλή ορίζει ως ¨τρομοκράτη¨ οποιονδήποτε στέκεται αλληλέγγυος  σε ανθρώπους που διώκονται για την πολιτική τους δράση και ορίζονται ως εχθροί του συστήματος. Η συλλογική, ακόμη και η προσωπική θέση για ανατροπή θεωρείται αυτόματα εγκληματική ενέργεια και θα διώκεται κακουργηματικά.

Ο έλεγχος Οργουελικού (1984) τύπου που προωθούν στοχεύει το σύνολο της κοινωνίας και δεν έχει να κάνει μόνο με τις επιλογές αγώνα από επαναστάτες και αναρχικούς. Οι ολοκληρωτικές πρακτικές του κράτους και του κεφαλαίου αντικατοπτρίζουν την κοινωνία που θέλουν να επιβάλλουν. Η καταπίεση και η εκμετάλλευση νικιέται στους δρόμους του αδιαμεσολάβητου και ανυποχώρητου αγώνα με όλα τα μέσα απέναντι στους μισθωτούς ρουφιάνους της καταστολής. 

Απέναντι στη βία κράτους – κεφαλαίου στήνουμε οδοφράγματα αγώνα, αλληλεγγύης και συλλογικότητας. Για μια κοινωνία χωρίς αφεντικά και αστυνόμους, οργανωμένη από τα κάτω αντιεραρχικά και με οριζόντιες διαδικασίες.

ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΗΡΙΑΝΝΑ Β. Λ. ΚΑΙ Τ. ΘΕΟΦΙΛΟΥ 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-06-2017 / 19:30 / ΠΛ. ΔΗΜΑΔΗ

Από την ιστοσελίδα του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *