Πρώτη Φθινοπωρινή συνέλευση για φέτος

Την Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου, στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνέλευση του φετινού Φθινοπώρου. Καλούνται όσοι/ες συμμετέχουν και όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο εγχείρημα της Ραδιουργίας FM να πλαισιώσουν την συνέλευση. Μέσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι και τα εξής:

  • Συζήτηση-προτάσεις για την επίλυση των τεχνικών και λειτουργικών προβλημάτων του σταθμού.
  • Συζήτηση για εκ νέου δημιουργία ομάδα αντιπληροφόρησης που θα διαχειρίζεται την Ζώνη Αντιπληροφόρησης και θα επιμελείται το δελτίο αντιπληροφόρησης του σταθμού. 
  • Όσοι/ες έχουν καιρό να πραγματοποιήσουν τις τακτικές εκπομπές τους αλλά παρόλα αυτά ενδιαφέρονται να συνεχίσουν να τις πραγματοποιούν, καλούνται να προσέλθουν στην ερχόμενη συνέλευση για να ανανεώσουν την σειρά των εκπομπών τους.
  • Όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο εγχείρημα ως παραγωγοί εκπομπών για πρώτη φορά, καλούνται να προσέλθουν στην συνέλευση αυτή (ή και σε οποιανδήποτε από τις επόμενες συνελεύσεις του σταθμού) προκειμένου να ενημερωθούν, να επιλέξουν μέρα και ώρα μετάδοσης και να ξεκινήσουν τις νέες εκπομπές. 

Υπενθυμίζεται πως η συνέλευση του σταθμού αποτελεί το βασικό όργανο του εγχειρήματος, είναι ανοιχτή για όλους και όλες και πραγματοποιείται κάθε 1η και 3η Τετάρτη του μήνα στο στούντιο του σταθμού στον 1ο όροφο της πανεπιστημιακής σχολής Αγρινίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *