Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις (κείμενο από Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι)

Το πρωινό 12-03-2018 δέχονται επίθεση και εκκενώνονται οι καταλήψεις και χώροι αγώνα, Ζαΐμη 11 και Gare στα Εξάρχεια και Ματρόζου 54 στο Κουκάκι. Οι σύντροφοι (–ισες) υπερασπίζονται τις καταλήψεις και συλλαμβάνονται με κατηγορίες πλημμεληματικού και κακουργηματικού χαρακτήρα.

Η θεωρία των δύο άκρων που προσπαθεί να επιβάλλει η σημερινή κυβέρνηση (Συριζα Ανελ.) εξισώνοντας τους αγωνιστές για ελευθερία και αξιοπρέπεια με τα καθάρματα μαχαιροβγάλτες ναζί θα πέσει για ακόμα μια φορά στο κενό.

Ο Αναρχικός – Αντιεξουσιαστικός χώρος είναι βαθειά ριζωμένος στους κοινωνικούς και ταξικούς αγώνες και δεν έγινε ποτέ λακές των εφοπλιστών και των αφεντικών. Οι δεκάδες αγωνιστές που βρίσκονται στις φυλακές ή διώκονται είναι η πιο τρανή απόδειξη του αδιαμεσολάβητου και ανυποχώρητου αγώνα για την κοινωνική επανάσταση και την αναρχία.

Η υπεράσπιση των χώρων αγώνα, των στεκιών και καταλήψεων αλλά και των συντρόφων (-ισσων) είναι μονόδρομος για όλους όσους βάζουν τον εαυτό τους σε θέση μάχης ενάντια στο κράτος και στο κεφάλαιο. Από τα οδοφράγματα μέχρι τις αυτοοργανωμένες κοινωνικές δομές, και ακόμη πιο μακριά στο δρόμο του αγώνα,

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ GARE/
ΖΑΪΜΗ 11/ ΜΑΤΡΟΖΟΥ 54

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Από την ιστοσελίδα του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *