Ενημέρωση από τα δικαστήρια Ηγουμενίτσας

Την Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη 2017 εκδικάστηκαν στην Ηγουμενίτσα τα ασφαλιστικά μέτρα της εταιρίας Ανδρομέδα στο σύντροφο που κατήγγειλε τα καρκινογόνα αντιπαρασιτικά (φορμόλη), τις σάπιες τροφές, και τα χρώματα των διχτυών των κλωβών όπου μετά την επεξεργασία ρίχνονται στη θάλασσα.

Στη διαδικασία διατυπώθηκε με επιχειρήματα από το σύντροφο ότι αυτές οι πρακτικές δεν αφορούν μόνο τη συγκεκριμένη εταιρία αλλά συνολικά τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη ρυπογόνο εκμετάλλευση των ιχθυοκαλλιεργειών, που ως μαζική βιομηχανοποιημένη παραγωγή καταστρέφει τη φύση και την ποιότητα της παραγωγής.

Το δικαστήριο θα αποφασίσει για τα ασφαλιστικά μέτρα στους επόμενους 2 μήνες, ως τότε επέβαλε τη συνέχιση της απαγόρευσης δημοσίευσης πληροφοριών για το ζήτημα, στο σύντροφο.

Στα δικαστήρια συγκεντρώθηκαν 30 περίπου αλληλέγγυοι ενώ βανάκια μετέφεραν κόσμο στα δικαστήρια από τα κρεματόρια της εταιρίας, η παρουσία τους ξεπέρασε τα 40 άτομα ενώ μεγάλη ήταν και η παρουσία των μπάτσων. Μετά το τέλος της συγκέντρωσης ένταση προκλήθηκε από ασφαλίτη που ακολουθούσε παρέα αποχωρούντων συντρόφων και τραβούσε φωτογραφίες. 

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ, ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ!

Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αγρινίου

Από την ιστοσελίδα του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *