Κάλεσμα από το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι για συγκέντρωση-πορεία

afisa-teliko

18 Σεπτέμβρη 2016 ημέρα μνήμης και αγώνα 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΟΡΕΙΑ / ΠΛ. ΔΗΜΑΔΗ / 6:30μμ

3 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα το ελληνικό κράτος παρά τα όποια αριστερά πετραχήλια προς τέρψιν απολιθωμάτων του κρατικού καπιταλισμού, ευθυγραμμίζεται πίσω από τη νεοναζιστική γραμμή Ε.Ε. και ΗΠΑ που οδηγούν τις κοινωνίες σε ένα νέο παγκόσμιο μακέλεμα. 

Μπορούν να υποσχεθούν μόνο ότι όσο περνάει από το χέρι τους, το φασιστικό σύστημα του καπιταλισμού θα προχωρήσει με κάθε τρόπο και κάθε θυσία έστω και αν είναι να περάσει από πάνω μας. Απευθύνονται στους ελεεινότερους των καταπιεσμένων χαρίζοντας τους έστω τα αποφάγια των αφεντικών αρκεί να στελεχώσουν τους βάρβαρους μηχανισμούς επιβολής του καθεστώτος και πριν από όλα, να πιστέψουν οι ίδιοι στο ξεπέρασμα της κρίσης, από αυτούς που τη δημιούργησαν.

Στήνουν έναν νέο καθεστωτικό στρατό λοβοτομημένων αντικοινωνικών παρασίτων και οδηγούν τη χώρα στη ραγδαία λεηλασία του πολιτισμού, της φύσης και της οικονομίας. Σε αυτό το πλαίσιο ΕΥΠ και αντιτρομοκρατική θα συνεχίσουν το κρατικό τους έργο και θα ξαναβγάλουν στους δρόμους τα διάφορα παρακρατικά φασιστικά ανθρωποειδή τύπου ρουπακιά, λαγού, κασσιδιάρη, μπαρμπαρούση και άλλων αδερφών…  κατάσταση ταξικού πολέμου, οξυμένου –όχι με ευθύνη ή πρωτοβουλία του κινήματος ή της κοινωνίας, που εκτός των άλλων ευνοεί και την αριστερή κυβέρνηση με το δίλλημα Τσίπρας ή τανκς. Η διεύρυνση του ακροδεξιού βόθρου με νέα φασιστικά πολιτικά σχήματα δείχνει πως για το παρακράτος προβλέπονται 1000δες προσλήψεις χαφιέδων την περίοδο που διανύουμε. Έτσι,  στη νέα λεηλατική επίθεση που θα ακολουθήσει με νέα μέτρα λιτότητας και περαιτέρω διεύρυνση της καταστολής και του ολοκληρωτισμού σε όλα τα επίπεδα, η κοινωνία, θάβοντας τους σωτήρες και τους ειδικούς, τους αριστοκράτες του δημοκρατικού συγκεντρωτισμού και τους γραφειοκράτες, ας αναδείξει τα άτομα και εκείνα τα συλλογικά οχήματα αδιάλλακτου και ακηδεμόνευτου αγώνα σε ένα μωσαϊκό αντιστάσεων αυτόνομων και συνεργαζόμενων, για την καθολική ανατροπή κράτους και κεφαλαίου, για τη χειραφέτηση της ανθρωπότητας, την ειρήνη, την ισότητα και τη δικαιοσύνη.

Οι νέοι σκλάβοι που σίγουρα θα εξεγερθούν στο φασισμό των μνημονίων χρειάζεται να πάρουν από τους προηγούμενους όσο το δυνατό περισσότερα όπλα, ενάντια σε ένα κυκεώνα αποπροσανατολισμού και ψεμάτων. Οι μαριονέτες του κράτους ανασκευάζουν διαρκώς την κυριαρχική αφήγηση θέλοντας να βυθίσουν στο σκοτάδι της  λήθης κάθε στιγμή του κοινωνικού και ταξικού  επαναστατικού αγώνα. ΟΛΑ συνεχίζονται…

Τιμή στον Παύλο Φύσσα και σε όλους τους νεκρούς του κοινωνικού και ταξικού αγώνα.
Λευτεριά σε όσους είναι στα κελιά.
Διαρκής αναρχικός αγώνας – αντίσταση αυτοοργάνωση αλληλεγγύη

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ   

Από την ιστοσελίδα του Αυτοδιαχειριζόμενου Στεκιού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *