Κατάληψη Πανεπιστημιακών τμημάτων Αγρινίου και χρονικό δράσεων

Κείμενο συντονιστικού κατάληψης τμημάτων ΔΠΦΠ – ΔΕΑΠΤ και χρονικό δράσεων.  Επίσης σε ένδειξη αλληλεγγύης τελεί υπό κατάληψη και το τμήμα ΔΠΠΝΤ στο Αγρίνιο.

gil2

ΤΡΙΤΗ 5/4 : Περνάει από τη γενική συνέλευση η κατάληψη του τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων.

ΤΕΤΑΡΤΗ 6/4 : Μοίρασμα κειμένων του συντονιστικού της κατάληψης σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

ΠΕΜΠΤΗ 7/4 : Περνάει από τη γενική συνέλευση και η κατάληψη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προιόντων και Τροφίμων.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/4 : Παρέμβαση από τις 12.00-15.30 στη φοιτητική λέσχη, ώστε όλοι οι φοιτητές να τρώνε δωρεάν και να μην επιδεικνύουν κάρτα σίτισης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/4 : Παρέμβαση και ακύρωση της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Επιμελητήριο με ομιλίτρια την υφυπουργό εργασίας Αντωνοπούλου. Μετά ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10/4 : Ανάρτηση πανό σε ταράτσα πολυκατοικίας στο γήπεδο του Παναιτωλικού, τα οποία γίνονται ορατά στο εσωτερικό του γηπέδου κατά τη διάρκεια του αγώνα παναιτωλικός – ολυμπιακός. Την ίδια στιγμή πραγματοποιείται συγκέντρωση έξω από το γήπεδο και μοίρασμα κειμένων. (Τα πανό έγραφαν: ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΔΕΑΠΤ-ΔΠΦΠ και ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ). Ύστερα πραγματοποιήθηκε πορεία που κατέληξε στη κεντρική πλατεία.

ΔΕΥΤΕΡΑ 11/4 : Μπλοκάρισμα της ΔΟΥ (εφορία) Αγρινίου απο νωρις το πρωί μέχρι το πέρας του ωραρίου λειτουργίας.

ΤΡΙΤΗ 12/4 : Γενική συνέλευση των τμημάτων όπου αποφασίζεται η συνέχιση της κατάληψης.

ΤΕΤΑΡΤΗ 13/4 : Αποκλεισμός και μπλοκάρισμα του κεντρικού κτηρίου της ΔΕΗ από τις 7.00 το πρωί μέχρι τις 14.30

ΠΕΜΠΤΗ 14/4 : Αναχώρηση με λεωφορεία από το Αγρίνιο και παρέμβαση/ακύρωση της Συγκλήτου του πανεπιστημίου που συνεδρίαζε στη Πάτρα. Κατά την επιστροφή πραγματοποιήθηκε στάση στα διόδια της γέφυρας Ρίου-Αντιρίου, όπου σηκώθηκαν οι μπάρες και για 2 περίπου ώρες περνουσαν ελεύθερα τα οχήματα.

πηγή: indymedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *