Ανακοίνωση Συνέλευσης αυτοδιαχειριζόμενου ιντερνετικού ραδιοφώνου ‘’Ραδιοφράγματα’’

Χτες 20/5/2014 πληροφορηθήκαμε από σύντροφο που ανήκει στο εγχείρημα μας ότι δέχτηκε φραστική επίθεση και απειλές για την σωματική του ακεραιότητα από φασιστές στην αγία Βαρβάρα αττικής , όταν πήγε να πάρει την ανίψια του από το σχολειό.

Ο σύντροφος έχει αναπτύξει αντιφασιστική δράση στην περιοχή του και αυτό κάποιους ενόχλησε. Με αφισοκολλήσεις και μοιράσματα στη γειτονιά του δίνει ένα αγώνα εναντία σε κάθε εξουσία ,εναντία σε φασιστές ,ρατσιστές. Μαζί με την παρέα του που αποτελείτε από ντόπιους και Ρομά προσπαθεί να διαδώσει τον αναρχικό/αντιεξουσιαστικο λόγο σε μια εργατική λαϊκή γειτονιά με ιδιαίτερα χαρακτηρίστηκα ,μεγάλη ανεργία και φτώχεια. Πράττει το χρέος του σαν επαναστάτης. Για αυτήν του την στάση και δράση δέχτηκε την επίθεση και τις απειλές. Ο σύντροφος δεν δείλιασε στιγμή διαμηνύοντας τους ότι θα συνεχίσει τον αγώνα που δίνει και ότι οι φασιστές δεν χωράνε στην Αγία Βαρβάρα.

Θέλουμε να κάνουμε απολύτως κατανοητό σε όλους εκείνους που απειλούν τους συντρόφους/ισσες μας ότι θα σταθούμε στο πλάι τους. Θα προτάξουμε την αλληλεγγύη μας εναντία στα σχεδία των φασιστών . Δεν κάνουμε πίσω ,δεν φοβόμαστε, δεν σταματάμε μπροστά στο φόβο και τις απειλές.

Ενωμένοι ντόπιοι και ξένοι, έλληνες και ρομά ,μετανάστες ,εργάτες να τσακίσουμε τους καταπιεστές των ζώων μας και να πορευτούμε προς την ελευθερία και την κοινωνική επανάσταση.

ΤΟΤΕ ,ΤΩΡΑ ,ΠΑΝΤΑ!

ΥΓ. Τίποτα δεν μένει αναπάντητο…

Από τον αυτοδιαχειριζόμενο ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό “Ράδιοφράγματα

fragmata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *