Κείμενο του 98FM σχετικά με τις απόπειρες φίμωσης και καταστολής του

ΑΛΛΟ ΕΝΑ "ΑΝΤΡΟ ΑΝΟΜΙΑΣ" ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ…
…ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΖΩΝΕΣ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ…

…και συγκεκριμένα το στούντιο του σταθμού που στεγαζόταν στην ΑΣΟΕΕ και εξέπεμπε από την ταράτσα στους 98.0FM.

Όλο το σκηνικό αποτελεί ένα remake -για να μιλάμε και με τους σωστούς όρους, γιατί περί φτηνού σήριαλ πρόκειται- της εισβολής στην Βίλλα Αμαλίας. Όπως και εκεί προηγήθηκε ανώνυμο τηλεφώνημα, αυτή τη φορά για -άκουσον, άκουσον- παραεμπόριο… Το -ειδικού βάρους- ανώνυμο τηλεφώνημα, διοχετεύτηκε άμεσα στον εισαγγελέα. Δεν ήταν δυνατόν μια τόσο προκλητική και πρωτοφανής ενέργεια να λαμβάνει χώρα στο κέντρο της πόλης. Έτσι, με εισαγγελική εντολή ΜΑΤ, ΔΙΑΣ και λοιπά καλόπαιδα στάλθηκαν να κυνηγήσουν αυτούς που χρόνια τώρα καταδικάζουν την χώρα στον οικονομικό μαρασμό: τους πλανόδιους μετανάστες και πρόσφυγες από την Αφρική που πουλάν αντιγραμμένα CD και ξύλινα ομοιώματα ζώων. Η εικόνα χιλιοπαιγμένη: οι πωρωμένοι κανίβαλοι της ΕΛ.ΑΣ. κυνηγάν με γκλομπ και μηχανές τους μικροπωλητές, οι οποίοι μπαίνουν στον προαύλιο της ΑΣΟΕΕ για να σωθούν.

Αυτή τη φορά όμως υπάρχει ο εισαγγελέας. Αμέσως διατάσσετε η εισβολή στο άσυλο και προσάγονται 16 άτομα. Αλλά η έρευνα πρέπει να φτάσει σε βάθος. Έτσι οι πύλες της σχολής ανοίγουν και από τους 5 ορόφους, ο εισαγγελέας επιλέγει στην… τύχη το υπόγειο. Εκεί όπου βρίσκονται τα στέκια φοιτητικών παρατάξεων και ομάδων. Εκεί επιλεγμένες αντιεξουσιαστικές πόρτες σπάζονται, και ανάμεσα στα 5-10 μπουκάλια μπύρας, σημαίες και 2-3 μάσκες για πορείες, από μεγάλη σύμπτωση αποκαλύπτεται ένα επτασφράγιστο μυστικό: στην ΑΣΟΕΕ λειτουργεί ραδιοφωνικό στούντιο. Τα  μηχανήματα κατάσχονται. Μάλλον προϊόν παραεμπορίου ιδεών. Η κεραία, μαζί με το πομπό και τα υπόλοιπα μηχανήματα, ξηλώνεται και κατάσχεται και αυτή . Εκπέμπει άνομα τα ραδιοκύματα. Τα ΜΜΕ απορούν: μα ολόκληρο ραδιοφωνικό σταθμό; Αλλά…

Αλλά τώρα τί ακούγεται στους 98FM; Τώρα που ο Δένδιας ξήλωσε το στούντιο στην ΑΣΟΕΕ και την κεραία, ακούγονται παράσιτα; Όχι. Μήπως κάποιος «νόμιμος» σταθμός; Μα όχι. Ακούγεται πεντακάθαρα, χωρίς άδεια και από το άβατο κρατικό πάρκο κεραιών του Υμηττού ο Free FM! Ο σταθμός που πριν 7 χρόνια στήθηκε με τις ευλογίες κάποιων πολιτικών, ιδεολόγων του ολοκληρωτισμού, για να «πατήσει» την συχνότητα στην οποία εκπέμπαμε από το 2002.

Αυτά για την υποκρισία. Και τώρα στην ουσία: Δεν διαπλεκόμαστε με οικονομικές και πολιτικές εξουσίες. Δεν έχουμε οικονομικό όφελος από την λειτουργία του σταθμού. Δεν εκφράζουμε την τάση κανενός φορέα και καμιάς ομάδας, αλλά όσων δέχονται το πολιτικό minimum του σταθμού. Καθένας, σε αυτά τα πλαίσια, μπορεί να συνδιαχειριστεί τον σταθμό, μπορεί και να μιλήσει στο μικρόφωνο. Δεν έχουμε ΕΣΡ, ούτε τυπικό, ούτε άτυπο. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θέλουν να μας βουλώσουν το στόμα. Δεν θα το καταφέρουν όμως: όπως σε κάθε εποχή έτσι και σήμερα, οι ιδέες, ο ελεύθερος λόγος και οι μειοψηφικές απόψεις βρίσκουν τον λόγο τους προς την επιφάνεια και το ανάστημα του κ. Δένδια και κάθε Δένδια είναι πολύ μικρό για να σκιάσει τέτοιες λέξεις.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΘΑΨΕΤΕ,
ΟΜΩΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΟΣ

Η ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ

Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης
93.8FM|98.0FM(?)|radio98fm.org

Ούτε βήμα πίσω!!

Η Χρυσή Αυγή Αιτ/νιας με ανακοίνωσή της δηλώνει ότι την Κυριακή 30/12 θα διοργανώσει διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες στην πλατεία Δημάδη.

Η Χρυσή Αυγή, για ακόμη μια φορά, φοράει το φιλανθρωπικό προσωπείο της και παίζοντας το ρόλο του καλού Σαμαρείτη, διεκδικεί χώρο στη πόλη του Αγρινίου. Ο πραγματικός της, όμως, στόχος είναι να καταφέρει να αποκτήσει έλεγχο και εξουσία πάνω στην κοινωνία. Κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα, όταν γκρέμιζαν πάγκους μικροπωλητών μεταναστών στη Γαβαλού Μακρυνείας. Αύριο, θα είναι αυτοί που θα ξυλοκοπούν απεργούς ή θα τραμπουκίζουν καταστηματάρχες που αδυνατούν να πληρώσουν την εφορία. Γιατί έτσι είναι οι χρυσαυγίτες: το παίζουν καμπόσοι μόνο στους αδύναμους.

Εμείς που γράφουμε αυτό το κείμενο- εργάτες, άνεργοι, μαθητές και φοιτητές- βιώνουμε, όπως και το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας, τις συνέπειες της κρίσης. Προτιμούμε όμως να πεινάσουμε ή να φάμε από τα σκουπίδια, παρά να δεχτούμε φαγητό μαγαρισμένο από χέρια χρυσαυγιτών. Καλούμε, λοιπόν, τη τοπική κοινωνία να τους γυρίσει την πλάτη. Να μην δεχθεί κανένας να μπει στην ουρά σαν το κακομοίρη για να λάβει την ελεημοσύνη από τα τσογλάνια της Χ.Α. Είναι ζήτημα αξιοπρέπειας. Μπορεί να είμαστε φτωχοί, αλλά φασίστες δε θα γίνουμε. Εξάλλου ποτέ καμία φιλανθρωπία δεν βοήθησε συνολικά την κοινωνία.

Αυτό που μπορεί να μας κρατήσει όρθιους και όρθιες είναι η συλλογικότητα, η αλληλεγγύη, οι σχέσεις αλληλοβοήθειας, η κοινοκτημοσύνη και ο αγώνας ενάντια σε ό,τι μας καταδυναστεύει τη ζωή.

Εμείς από τη πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μας αναλογεί ώστε να μην επιτρέψουμε τη Χ. Α. να βρωμίσει με την παρουσία της την πλατεία Δημάδη και την πόλη μας.

ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

ΥΓ: Πολύ ενδιαφέρουσα από άποψη συμβολισμού η επιλογή των φασιστών να καλέσουν το πανηγύρι τους στην πλατεία Δημάδη. Η Μαρία Δημάδη ήταν μια αγρινιώτισσα ηρωίδα της αντίστασης, που η προσφορά της στον αγώνα ήταν τεράστια καθώς μετέφερε πληροφορίες από τους Ναζί στους αγωνιζόμενους. Για αυτό το λόγο και εκτελέστηκε από τους γερμανούς ναζιστές ομοϊδεάτες των τωρινών σύγχρονων ταγματασφαλιτών της Χρυσής Αυγής. Εξίσου ενδιαφέρουσα και η επιλογή να μοιράσουν κοτόπουλα, μιας και οι ίδιοι έφτιαξαν τα γραφεία τους σαν κοτέτσι, κολλητά από το Α.Τ. Αγρινίου.

Αντιφασίστες – αντιφασίστριες
Αγρίνιο 29/12/12
Συγκέντρωση
Κυριακή 30 Δεκεμβρίου ώρα 9:00 το πρωί
Πλατεία Δημάδη

Κέιμενο αλληλεγγύης στη Villa Amalias από το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι στο Αγρίνιο

Η Vιlla Amalias είμαστε χιλιάδες

Η κατάληψη Villa Amalias 22 χρόνια αποτελεί ένα χώρο δημιουργίας, δράσης, αντίστασης, αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης στο κέντρο της Αθήνας καρφί στο μάτι κράτους κεφαλαίου.

Η επιχείρηση καταστολής του χώρου και των συντρόφων είναι μια επίθεση σε όλο τον κόσμο του αγώνα μέσα στο νέο δόγμα μηδενικής ανοχής που χρησιμοποίει η εξουσία για να σταθεροποιήσει το φασιστικό μοντέλο που προσπαθεί να επιβάλει στην κοινωνία. Πρώτα ήταν οι μετανάστες (Ξένιος Δίας) τώρα άνθρωποι που αντιστέκονται και διεκδικούν. Το τρίπτυχο ΗΣΥΧΙΑ ΤΑΞΗ και ΑΣΦΑΛΕΙΑ που προσπαθούν να επιβάλουν γενικότερα είναι μια επίδειξη δύναμης από την πλευρά τους με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός κλίματος φόβου και ματαιότητας σε κάθε προσπάθεια αντίστασης απέναντι σε έναν παντοδύναμο μηχανισμό.

Στοχεύουν την τρομοκράτηση του κόσμου που ζει πλέον σε συνθήκες εξαθλίωσης (χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, ανεργία λουκέτα, αυτοκτονίες κατακόρυφη αύξηση των ψυχιατρικών περιστατικών, καταλήστευση των ανθρωπίνων και φυσικών πόρων με μνημόνια τρόικες ) φοβούμενοι μια κοινωνική έκρηξη που θα γκρεμίσει όλο αυτό το τερατούργημα. Έτσι λοιπόν χτυπούν τη villa amalias και όλους τους αυτοοργανομένους χώρους και καταλήψεις καθώς και τον αναρχικό/αντιεξουσιαστικό χώρο που αποτελούν τα πιο μαχητικά και αξιοπρεπή κομμάτια στην πορεία του αγώνα για την κοινωνική απελευθέρωση και δικαιοσύνη.

Σύντροφοι είμαστε στο πλευρό σας.
1 . 10 . 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ , ΑΓΡΙΝΙΟ

Κείμενο-κάλεσμα αλληλεγγύης για τη Villa Amalias απο τη κατάληψη Apertus

   Η Villa amalias είναι κομμάτι μας.

Το πρωί στις 20/12/12 μπάτσοι εισβάλουν και συλλαμβάνουν 8 άτομα που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο εδώ και 22 χρόνια κατειλημμένο κτίριο της Villa Amalias στην Αθήνα. Οι 8 σύντροφοι μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ και αντιμετωπίζουν κατηγορίες πλημμεληματικού αλλά και κακουργηματικού χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, η κακουργηματικού τύπου κατηγορία για κατασκευή εκρηκτικών στηρίζεται στο γεγονός ότι στο κτήριο βρέθηκαν άδεια μπουκάλια μπύρας αφού στη κατάληψη πραγματοποιούνται συναυλίες και λειτουργεί και καφενείο. Η Villa Amalias αποτελεί μια από τις μακροβιότερες καταλήψεις στον ελλαδικό χώρο. Σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι των εκάστοτε κοινωνικών αγώνων. Στο χώρο της κατάληψης, πέρα από τη στεγαστική κολεκτίβα, δραστηριοποιούνται και πλήθος ομάδων όπως η τυπογραφική ομάδα της ρότα ενώ όλα αυτά τα χρόνια έχουν διοργανωθεί και φιλοξενηθεί πλήθος εκδηλώσεων, συναυλιών και θεατρικών δρώμενων. Τα τελευταία χρόνια, που ο φασισμός προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι, ιδιαίτερα σε αυτές τις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας, η Villa Amalias αποτελεί ανάχωμα στα μισάνθρωπα σχέδια των νεοναζιστών. Για αυτό το λόγο μάλιστα έχει γίνει στόχος φασιστικών παρακρατικών επιθέσεων. Kαι η εκκένωση της σίγουρα θα βοηθήσει και θα ανοίξει το δρόμο στα φασιστικά τάγματα εφόδου της χρυσής αυγής, στοχεύοντας σε ένα δεύτερο ‘’ Άγιο Παντελεήμονα’’. Η κατασταλτική κίνηση του κράτους για το κλείσιμο της κατάληψης δεν μπορεί να είναι ξεκομμένη από την επίθεση κράτους και κεφαλαίου που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια. Σε μια περίοδο έντονων κοινωνικών εντάσεων στο στόχαστρο της κατασταλτικής μηχανής βρίσκονται οι άνθρωποι που αγωνίζονται και αντιστέκονται, οι δομές που προάγουν τον αγώνα. Η επίθεση στη Villa Amalias είναι μια επίθεση σε όλους τους αυτοοργανωμένους χώρους και καταλήψεις και σαν τέτοια θα απαντηθεί. Είναι μια επίθεση στο κόσμο που αγωνίζεται και προτάσσει την αυτοοργάνωση, όχι ως μια γενική και ουτοπική έννοια αλλά ως πραγμάτωση του αγώνα για την ελευθερία. Η Villa Amalias είναι προπύργιο αντίστασης και η έμπρακτη αλληλεγγύη αποτελεί αναγκαιότητα μέσα στην μάχη εναντία στον φασισμό. Κόντρα στα σχέδια Σαμαρά – Δένδια, χρυσής αυγής, αστυνομίας, η Villa Amalias θα μείνει εκεί που είναι…

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ VILLA AMALIAS

ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

KATΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Μικροφωνική -Συγκέντρωση αλληλεγγύης Δευτέρα 24/12 ώρα 14:00 πλατεία Ειρήνης ( ταχυδρομείο)

Κατάληψη apertus (καλυβίων 70)
apertus.squat.gr

Ανακοίνωση της κατάληψης Villa Amalias

Διαβάστε την ανακοίνωση της Villa Amalias σχετικά με την απόπειρα καταστολής της από τις δυνάμεις του κράτους

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ ΜΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΗ από τις 10 το πρωί στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Σήμερα 20-12-2012 η αστυνομία εισέβαλε στη Βίλλα Αμαλίας . Με πρόσχημα μια καταγγελία για διακίνηση ναρκωτικών, παρουσία εισαγγελέα, έγινε έρευνα. Τα ευρήματα ήταν αστεία. Παρ΄ όλα  αυτά ο Δένδιας δηλώνει πως από αυτά αποδεικνύεται ότι η Βίλλα υπήρξε κέντρο ανομίας για 22 χρόνια και επιτέλους ο νόμος,  με τη «γενναία πολιτική βούληση» του Σαμαρά, αποκαθίσταται.

Με ποια λογική ακροβασία μπορούν άδεια μπουκάλια μπύρας να χαρακτηριστούν «υλικά κατασκευής μολότοφ»;  Σ’ ένα χώρο που λειτουργεί συναυλιάδικο και καφενείο είναι παράλογο να υπάρχει μεγάλος αριθμός άδειων μπουκαλιών μπύρας; Τι θα πει «εύφλεκτο υλικό»;  Μήπως μιλάνε για τα υγρά καθαρισμού της τυπογραφικής μηχανής  που λειτουργεί στην κατάληψη;

Να μιλήσουμε για τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, που κάθε διαδηλωτής που σέβεται την υγεία του, οφείλει να διαθέτει.  Να πούμε για τα στοιχειώδη μέσα αυτοπροστασίας (δυναμιτάκια, σφεντόνες  κτλ) σ’ ένα χώρο που έχει επανειλημμένα δεχθεί επιθέσεις παρακρατικών συμμοριών (εμπρησμοί, μαχαιρώματα, ξυλοδαρμοί), με αποκορύφωμα το 2009 που ο τότε υπουργός δημοσίας τάξης Μαρκογιαννάκης επισκέφτηκε τους "κατοίκους" του Άγιου Παντελεήμονα και λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση του δεχτήκαμε επίθεση…

Με πρόσχημα λοιπόν την έρευνα, επιχειρούν μια πάγια ονείρωξη τους: Την εισβολή σ’ ένα χώρο  που για αυτούς είναι ένα από τα χωροταξικά σύμβολα όλων όσων στέκονται εχθρικά, απέναντι σε ό,τι αντιπροσωπεύει την κυριαρχία, την επιβολή, την αποστείρωση, την αδιαφορία, την παραίτηση, την υποταγή. Σε αυτό έχουν δίκιο. Αυτοί είμαστε. Εμείς και οι χιλιάδες διαδηλωτές, αγωνιστές, καταληψίες, απεργοί, μαχητές των δρόμων. Είμαστε οι άστεγοι και οι ανέστιοι, οι πανκς και οι αλήτες, οι χορτοφάγοι και οι φεμινίστριες, οι ξενύχτηδες και οι εργάτες, οι πένητες και οι αδικημένοι, τα θύματα του ρατσισμού και οι εκδικητές του άδικου. Ο υπουργός μας χαρακτήρισε εστία ανομίας.…

Και τώρα ας μιλήσουμε σοβαρά. Η Βίλλα Αμαλίας είναι μια πρόταση οργάνωσης,  που στον καιρό του μνημονιακού κανιβαλισμού έπρεπε να αντιμετωπιστεί. Η επίθεση του κεφαλαίου στον κόσμο της εργασίας,  προϋποθέτει την καταστροφή των όποιων δομών του. Η απαξίωση των εργατικών  κεκτημένων και των συνδικάτων, οι όποιες δομές αλληλεγγύης και ανυπακοής, τα αυτοοργανωμένα εγχειρήματα είναι στο στόχαστρο. Η ακροδεξιά ατζέντα που έχει επικρατήσει από την αρχή της κρίσης,  ξεκίνησε με τις δηλώσεις περί υγειονομικής βόμβας του Λοβέρδου, ενάντια στους απεργούς πείνας της Υπατίας. Συνεχίστηκε με τη στοχοποίηση των μεταναστών  (τείχος Έβρου, στρατόπεδα συγκέντρωσης, Ξένιος Ζευς), τη διαπόμπευση των εξαρτημένων οροθετικών, συνεπικουρούμενη από την ακροδεξιά βία ενάντια σε μετανάστες, ομοφυλόφιλους, μικροπωλητές. Ο βασανισμός των αντιφασιστών της μοτοπορείας στη ΓΑΔΑ, οι επιθέσεις στις καταλήψεις και η άγρια καταστολή οποιασδήποτε εργατικής ή κοινωνικής διεκδίκησης, δεν αφήνουν αμφιβολία ότι ο αντίπαλος έχει συγκροτήσει ένα συμπαγές μπλοκ, απέναντι στο οποίο οφείλουμε να αντισταθούμε.

Είμαστε εδώ και 22 χρόνια σε ένα κτήριο που είχαν εγκαταλείψει για δεκαετίες. Το συντηρούμε και του δίνουμε ζωή.  Είμαστε μια κατάληψη που έχει πάντα τις πόρτες ανοιχτές σε ομάδες, άτομα και εγχειρήματα που προάγουν τον αντιεμπορευματικό πολιτισμό, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τους κοινωνικούς, αντιφασιστικούς  και ταξικούς αγώνες. Η  Βίλλα Αμαλίας δίνει μια σοβαρή μάχη για να προστατέψει όχι δέκα ντουβάρια, αλλά τις επιθυμίες τα όνειρα και τις ελπίδες για μια ζωή πιο ελεύθερη για όλους.

Καλούμε όλους όσους βρίσκουν κομμάτι του εαυτού τους στην πολύχρονη λειτουργία της κατάληψης να δώσουν μαζί μας αυτήν την κρίσιμη μάχη.
Σε αυτό το μύλο οι δήμιοι-δον κιχώτες επιτίθενται ενώ στην πραγματικότητα κυνηγάνε ιδέες. Αυτές είναι οι ανομίες για αυτούς. Κυνηγάνε χίμαιρες  θα εισπράξουν εφιάλτες.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ ΤΗΣ ΒΙΛΛΑ ΑΜΑΛΙΑΣ

Εκδήλωση αυτόνομων μαθητικών συλλογικοτήτων στη κατάληψη Apertus

Εκδήλωση από την ομάδα "Μαθητική Γροθιά" σχετικά με την εκπαιδευτική διαδικασία,προβολή ντοκιμαντέρ & παρουσίαση της αυτόνομης μαθητικής ομάδας "Ανυπάκουοι Μαθητές"(Πάτρα)

Το Σάββατο 22/12 στις 18.00 στη κατάληψη Apertus

Αντιφασιστικές δράσεις σε γήπεδα & δρόμους: επανάληψη παλιότερης Κερκίδας Συνειδήσεων

Αυτή τη Τετάρτη (19/12) στη θέση της εβδομαδιαίας τακτικής live εκπομπής Κερκίδας Συνειδήσεων θα μεταδοθεί σε επανάληψη παλιότερη εκπομπή με θεματικό αφιέρωμα για τον αντιφασισμό στα γήπεδα και στους δρόμους

Η εκπομπή μεταδίδεται καθε Τετάρτη στις 18.00 και σε επανάληψη κάθε Τρίτη στις 12 τα μεσάνυχτα

Balkans in Dub:επανάληψη αφιερώματος από την εκπομπή One world One race

Αυτή τη Τετάρτη (19/12) στη θέση της εβδομαδιαίας τακτικής live εκπομπής One world One race θα μεταδοθεί σε επανάληψη παλιότερη εκπομπή με θεματικό αφιέρωμα στη βαλκανική dub/reggae σκηνή

Η εκπομπή μεταδίδεται καθε Τετάρτη στις 17.00 και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα στις 12 τα μεσάνυχτα

Hip Hop live οικονομικής ενίσχυσης

Hip Hop live οικονομικής ενίσχυσης της κατάληψης καθώς και αντιφασιστών συντρόφων που διώκονται για το περιστατικό συμπλοκής με παρακρατικούς μπράβους και φασίστες του λ.α.ο.σ και της χρυσής αυγής στη πλατεία δημοκρατίας στις 04-09-2007

Το Σάββατο 15/12 στις 21.00 στο χώρο της κατάληψης Apertus